Matematik

integralregning

21. januar 2015 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Vil nogle hjælpe mig med integere denne her stykke? 

Vedhæftet fil: Dokument4.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2015 af SuneChr

Benyt, for hvert led i parentesen

\int x^{n}\textup{d}x=\frac{x^{n+1}}{n+1}

og multiplicér dernæst med leddenes fælles koefficient (foran parentesen).


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. januar 2015 af mathon

           \small \int 3(x^\frac{1}{2}-x^{\frac{1}{3}})dx=3\cdot \int (x^\frac{1}{2}-x^{\frac{1}{3}})dx=3\cdot \int x^{\frac{1}{2}}dx-3\cdot \int x^{\frac{1}{3}}dx

hvorefter reglen i #1 anvendes for n ≠ -1


Svar #3
21. januar 2015 af Mie12345678 (Slettet)

Er det svaret i "2 


Svar #4
21. januar 2015 af Mie12345678 (Slettet)

når man intere 1/2 er det ikke 1/2x 


Skriv et svar til: integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.