Matematik

Integralregning

21. januar 2015 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: A-niveau

(1/2*x+2e^x)

vil man ikke integere funktion således: 

1/2*x^2/2+2e^x? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2015 af LubDub (Slettet)

brug

      xn integreret er (1/(n+1))•xn+1 + k  ,      n, k ∈ R og n ≠ - 1

      ex integreret er ex + k

 


Svar #2
21. januar 2015 af Mie12345678 (Slettet)

ellers er det: x^4/48+2e^x 


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. januar 2015 af LubDub (Slettet)

     ∫ 1/2•x dx = 1/2•1/2•x1+1 + k = ..


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. januar 2015 af mathon

             \small \small \small \int \left ( \frac{1}{2}x+2e^x \right )dx=\frac{1}{2}\cdot \frac{1}{2}x^{1+1}+2e^x+k=\frac{1}{4}x^2+2e^x+k


Svar #5
21. januar 2015 af Mie12345678 (Slettet)

Noget der står som 2e^-x 

er det ikke bare

-2*e^-x+k? 


Brugbart svar (0)

Svar #6
21. januar 2015 af LubDub (Slettet)

     jo .. hvis du snakker om integration


Brugbart svar (0)

Svar #7
21. januar 2015 af mathon

#5
      skriv det præcist:

                 \small \int 2e^{-x}dx=2\cdot \int e^{-x}dx=2\cdot \left ( -e^{-x} \right )+k=-2e^{-x}+k


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.