Matematik

intralregning

21. januar 2015 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej kan nogle hjælpe mig med den første opgave, hvordan fremgangsmåde er: 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2015 af mathon

                            \small A=\int_{2}^{3}\left ( -2x^2+10x-12 \right )dx


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. januar 2015 af mathon

                           \small \small A=\int_{-2}^{3}\left ( -x^2+x+6 \right )dx


Svar #3
21. januar 2015 af Mie12345678 (Slettet)

skal den ikke intergres såldes: 

2*1/3*x^3+5x^2-12x? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. januar 2015 af mathon

                           \small \small A=\int_{2}^{3}\left ( -2x^2+10x-12 \right )dx=\left [ -\frac{2}{3}x^3+5x^2-12x \right ]_{2}^{3}           


Skriv et svar til: intralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.