Matematik

Matematik A projekt

28. januar 2015 af Nadiaeliasen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Er der nogen af jer derude der kan hjælpe med opgaven i det vedhæftede billede? 

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Skærmbillede 2015-01-28 kl. 23.50.32.png

Bestem skæringspunktet mellem de to rette linier. Husk at benytte forskellige parametervariable for de to linier. Løs ligningssystemet

        xl = xm
        yl = ym
        zl = zm

Bemærk, at alle tre ligninger skal være opfyldt for skæring.


Svar #2
29. januar 2015 af Nadiaeliasen (Slettet)

#1

Skærmbillede 2015-01-28 kl. 23.50.32.png

Bestem skæringspunktet mellem de to rette linier. Husk at benytte forskellige parametervariable for de to linier. Løs ligningssystemet

        xl = xm
        yl = ym
        zl = zm

Bemærk, at alle tre ligninger skal være opfyldt for skæring.

Jeg har sat de to parametre lig med hinanden. Er det så ikke to ligninger med to ubekendte jeg skal løse?


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det er faktisk 3 ligninger med 2 ubekendte, for alle tre koordinatligninger skal være opfyldt. Man udvælger to af ligningerne som så løses, hvorefter man kontrollerer, at den 3. ligning også er opfyldt.


Svar #4
29. januar 2015 af Nadiaeliasen (Slettet)

#3

#2

Det er faktisk 3 ligninger med 2 ubekendte, for alle tre koordinatligninger skal være opfyldt. Man udvælger to af ligningerne som så løses, hvorefter man kontrollerer, at den 3. ligning også er opfyldt.

Tusind tak for hjælpen. Har endelig fundet svaret :D


Skriv et svar til: Matematik A projekt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.