Matematik

Vejstrækning

02. februar 2015 af berfin1905 (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Nogen som kan vise mig mellemregning til denne her opgave?


På en vejstrækning med 70 km hastighedsbegrænsning målte politiets helikopter en bil til at køre mellem to hastighedsmærker ( afstand 1 km) på 45 sek. Kørte den stræk?

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2015 af mathon


                          v=\frac{1\; km}{\frac{45}{3600}\; t}=\frac{3600}{45}\; \frac{km}{t}=80\; \frac{km}{t}                 


Skriv et svar til: Vejstrækning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.