Matematik

Bestemmelse af cos og tan v ud fra sin v

03. februar 2015 af augustex1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Om en spids vinkel v gælder, at sin v=0,35. 
Bestem cso v og tan v

Ville være lækkert med lidt hjælp fra nogle kloge hoveder! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2015 af mathon

                cos(v) =√(1-sin2(v))

                                  sin(v)
                 tan(v) = --------------
                              √(1-sin2(v))


Svar #2
03. februar 2015 af augustex1 (Slettet)

efter lig med tegnet er det et flueben, eller kvardratrodstegn. 
På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. februar 2015 af mathon

kvadratrodstegn


Svar #4
03. februar 2015 af augustex1 (Slettet)

Mange tusinde tak!!


Skriv et svar til: Bestemmelse af cos og tan v ud fra sin v

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.