Kemi

Ligevægtskonstanten

04. februar 2015 af Kasandrajuliet (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogen der kan fortælle mig ...  Hvorfor er ligevægtskonstanten temperatur afhængig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2015 af mathon

fordi
i følge vant' Hoff:
                              k=e^{\frac{\Delta H_{rxn}^{\Theta }}{R}\cdot \frac{1}{T}}


Svar #2
04. februar 2015 af Kasandrajuliet (Slettet)

Okay... hvad står der så der?    :)


Skriv et svar til: Ligevægtskonstanten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.