Tysk

Tysk oversættelse

04. februar 2015 af laurajensen1 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej vil i ikke hjælpe mig med denne oversættelse, jeg har oversat dem til dansk, men vil gerne være sikker på det nogenlunde er rigtigt, jeg bliver rigtig taknemmlig, hvis i hjælper mig :D

Hunden sprang i vandet og fandt straks stokken.

Hvorfor binder du hunden?

Jeg binder den, fordi den har drukket mælken.

Drik kun vinen, den smager godt.

Lagde du ikke mærke til, at børnene forsvandt? 

Nej, jeg vågnede først, da de var forsvundet.


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Hvis du har oversat sætninger fra tysk til dansk, bør du også vise sætningerne på tysk -- ellers kan man jo ikke vurdere, om du har oversat det korrekt.


Svar #2
04. februar 2015 af laurajensen1 (Slettet)

Undskyld, du har fuldstændig ret. Håber du kan hjælpe mig! :D

Der Hund sprang in das wasser und fand sofort der Stock

Warum bindest du das Hund?

Ich bindet das Hund, weil es hat die Milch getrunken.

Trinkt nur der Wein, es gut Geschmack. 

Bemerkst du nicht, dass die Kinder verschwanden? 

Nein, ich erwachte erst, wenn die verschwunden war. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. februar 2015 af Tyskfødt (Slettet)

Ad #2

Der Hund sprang in das Wasser und fand sofort den Stock

Warum bindest du den das Hund an?   binde/lænke = anbinden er et løst sammensat udsagnsord

Ich binde das den Hund an, weil es hat er die Milch getrunken hat.

Trinkt (= imperativ 2. person plural) eller Trink ( = imperativ 2. person singular) nur den Wein, es gut Geschmack. er schmeckt gut

Bemerktest du nicht, dass die Kinder verschwanden? 

Nein, ich erwachte erst, wenn als sie die verschwunden waren.


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

#3

Ifølge trådstarter skulle der oversættes fra tysk til dansk, men tilsyneladende ser det ud til at være omvendt.


Skriv et svar til: Tysk oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.