Matematik

html

04. februar 2015 af oscargerhard (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har data i en txt-fil. Jeg vil gerne have dem på matrix form og derefter udplukke en 'række' tilfældigt.

M= 

091

092

870

......

Hvordan vil I skrive det i HTML ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2015 af Soeffi

Du kan ikke hente data med html kun vise det på en hjemmeside. 


Svar #2
04. februar 2015 af oscargerhard (Slettet)

Jeg har data liggende et sted.

M skal være en matrix-repræsentation af data. Fx som vi ser i #0, hvor der er 3 tal pr. række.

Jeg ønsker nu at genere et tilfældig tal T og derefter returne den T'te indgang i M (altså M[T]).

For eksempel er T=2 og så returneres M[2] = 092 i dette eksempel.

Jeg kan godt ksrive det i mathlab, men ikke i HTML.


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. februar 2015 af Soeffi

Jeg er ikke helt med...HyperText Markup Language?


Svar #4
04. februar 2015 af oscargerhard (Slettet)

Når man skriver hjemmesider, skriver man dem i html


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. februar 2015 af Soeffi

Du er nød til at kombinere det med et serverside script sprog.


Svar #6
04. februar 2015 af oscargerhard (Slettet)

Hvad mener du ?


Brugbart svar (0)

Svar #7
04. februar 2015 af Soeffi

Du er nød til at bruge PHP, ASP eller lignende.


Svar #8
04. februar 2015 af oscargerhard (Slettet)

Jeg skriver det i PHP. Men jeg kan ikke bare tage min mathlab-kode og skrive den ind i php. 

Hvordan vil I skrive det koden, som beskrives i #0, i php. ?


Brugbart svar (0)

Svar #9
04. februar 2015 af Soeffi

Se f.eks. denne side, her indlæses en tekst-fil linje for linje i et array.


Svar #10
04. februar 2015 af oscargerhard (Slettet)

Tak, jeg sidder og nærstuderer det nu.

Hvordan vil du skrive det. Jeg har prøvet lidt her

<?php
$filindhold = file_get_contents("data.txt"); // data er en række tal x 4444234233....
echo $filindhold;
?>

// Jeg ønsker at lave en ny variabel der deler tal-strengen op af længde 5

// FX 44404 23423 ....


Brugbart svar (0)

Svar #11
05. februar 2015 af Soeffi

Jeg tror, at du kan bruge substr ( string $string , int $start [, int $length ] ). Lad os sige, at du har 

echo  substr( '4444234233', 0, 5) + ' ' + substr( '4444234233', 5, 5) ; 

Dette burde i html give

44442 34233


Svar #12
03. marts 2015 af oscargerhard (Slettet)

Skriver man php-koden i html-filen, eller skal man oprette en php-fil for sig selv?


Brugbart svar (0)

Svar #13
03. marts 2015 af Soeffi

#12

Skriver man php-koden i html-filen, eller skal man oprette en php-fil for sig selv?

Omvendt: al kode skrives i en php fil og afvikles på en webserver.


Skriv et svar til: html

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.