Matematik

Diff.lign og overføringsfunktion

09. februar 2015 af rexden1 - Niveau: Universitet/Videregående

Hejsa,

Jeg har følgende diff. ligning: y(4)-16y = u'  + u

Jeg har bestemt overføringsfunktionen til: H(s) = (s+1) / (s4-16)

Jeg skal nu bestemme en løsning hørende til påvirkningen: u(t) = e3t + 3et

Jeg havde tænkt mig at bestemme løsningen således:

u(t) = H(3)*e3t + H(1)*3e Altså bestemme overføringsfunktionen for hhv. s=3 og s=1

Er det korrekt måde eller ?

på forhånd tak


Svar #1
09. februar 2015 af rexden1

Spørgsmål lukket - Fandt ud af problemet


Skriv et svar til: Diff.lign og overføringsfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.