Matematik

Temaopgave om integraler

10. februar 2015 af Emma1709 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, sidder med en opgave til min temaopgave.

Jeg har problemer med den, da den skal skrives i maple 

Opgaven er vedhæftet dette spørgsmål

Håber der er nogle, som kan hjælpe mig. Tak på forhånd! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. februar 2015 af mathon

a)

tegn i et koordinatsystem
hvis x-akse har ligningen
                                              y = 0
linjerne
                                              x = 1   og   x = 4

Nu har du det relevante område M's nedre begrænsning og venstre-højre begrænsninger. Begrænsningen opadtil
er grafen for funktionen
                                             y=\frac{1}{x}+4


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. februar 2015 af mathon

b)
bestemmelse af dette areal:

                                                     A_{M}=\int_{1}^{4}\left ( \frac{1}{x}+4 \right )dx


Svar #3
10. februar 2015 af Emma1709 (Slettet)

Okay, med hensyn til opgave a kan jeg ikke få den til at lave et koordinatsystem. Hvordan skal jeg skrive det op?

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. februar 2015 af mathon

den til?

Det laver du selv på en notesblok for at skaffe dig overblik.


Svar #5
19. februar 2015 af Emma1709 (Slettet)

Jeg skal lave opgaven i maple :)


Svar #6
24. februar 2015 af Emma1709 (Slettet)

Hvis jeg skal skrive det ind i maple hvordan gør jeg så???


Skriv et svar til: Temaopgave om integraler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.