Matematik

Integraler

12. februar 2015 af lotte14 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej håber der nogen der kan fortælle mig om dette integrale er substition eller partielt

∫x3 ln(2x4+2) dx


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. februar 2015 af mathon

Brug substitutionen
                                         2x^4+2=u   og dermed   x^3dx=\frac{1}{8}du  


Svar #2
12. februar 2015 af lotte14 (Slettet)

Tak

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. februar 2015 af mathon

brug dernæst
                          \int ln(x)dx=x(\ln(x)-1)+k


Skriv et svar til: Integraler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.