Matematik

Fyringsolie

15. februar 2015 af kev22 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

700 liter fyringsolie koster 6072,50 kr.

For en vinter bruger man 2400 liter...

Hvor koster det for en vinter?


Brugbart svar (2)

Svar #1
15. februar 2015 af Kasper73

Du skal først finde ud af hvad 1 liter fyringsolie koster. Det kaldes "literprisen" og angives som kroner/liter (kr/l, eller "kroner per liter").

Når du har fundet literprisen, så ved du hvad 1 liter koster. Hvor meget koster så 2400 liter?


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. februar 2015 af mathon

vinterfyringspris
                                   \frac{2400}{700}\cdot \left ( 6.072{,}50\; \textup{kr} \right )


Skriv et svar til: Fyringsolie

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.