Kemi

forklaring forklaring

16. februar 2015 af eliat (Slettet) - Niveau: B-niveau

2 NO(g) + O2(g) ? 2 NO2(g)

?    Hvad sker der med reaktionshastigheden hvis nitrogenmonoxidkoncentrationen fordobles?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2015 af Heptan

Det afhænger af reaktionsordenen for nitrogenmonoxid. Se på dit hastighedsudtryk eller dine data.


Svar #2
16. februar 2015 af eliat (Slettet)

udefra tabellen så stiger hastigheden den ?

Vedhæftet fil:kemi dat.docx

Brugbart svar (0)

Svar #3
17. februar 2015 af Heptan

Ja, men hvor meget? Fordobles den eller firdobles den?

Jeg vil anbefale at bestemme reaktionsordenen mht. O2 først.


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. februar 2015 af mathon

Dine data viser

                                v=k\cdot \left [NO \right ]^{2}\cdot \left [O_2 \right ]^{1}


Skriv et svar til: forklaring forklaring

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.