Fysik

fysik bevægelse

17. februar 2015 af Arbintaucka (Slettet) - Niveau: C-niveau

jeg skulle lave et forsøg, hvor en kugle triller vandret, stort set uden modstand, derfter lyder spørgsmålet: 

Opskriv en funktion for kuglens bevægelsesmængde ud fra formlen ?? = ?? · ??. Er

bevægelsesmængden konstant eller ændrer den sig?


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Hvis hastigheden v er konstant er bevægelsesmængden (impulsen) p = mv konstant.


Svar #2
17. februar 2015 af Arbintaucka (Slettet)

men hvordan kommer funktionen så til at se ud 


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. februar 2015 af Heptan

p(v) = m · v

hvis v er konstant er p(v) konstant, da m er konstant.


Skriv et svar til: fysik bevægelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.