Matematik

trigonometri

18. februar 2015 af P3ter (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej.

nogen der kan forklare mig hvordan man gør det her...

se vedhæftetfil 

tak :) forsat dejlig dag 

Vedhæftet fil: ebola.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
18. februar 2015 af mathon

               c = 7·sin(40°)


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. februar 2015 af Soeffi


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. februar 2015 af mathon

egentlig
                   \sin(40^{\circ})=\frac{b}{c}=\frac{b}{7}


Skriv et svar til: trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.