Matematik

Differentialregning - bestem grænseværdien a

18. februar 2015 af MiniMax2 (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg har

f(x) = 2x - 1 , hvor x0 = 3

Her vil jeg så gå ud fra 3-trinsreglen og starte med at beregne funktionstilvæksten

\Delta y = f(3+h)-f(3) = 3 + h - 3 = h

Men det er forkert, fordi facit til opgaven er 5 og hvis jeg går videre til trin 2 får jeg igen h og i trin 3 formoder jeg at mit svar ville være 0

Er der en der kan hjælpe?


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. februar 2015 af peter lind

f(3+h) = 2*(3+h)-1


Svar #2
18. februar 2015 af MiniMax2 (Slettet)

Tak :D


Skriv et svar til: Differentialregning - bestem grænseværdien a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.