Fysik

Free body diagram

19. februar 2015 af Demzidemzi (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hey, har denne opgave( se vedhæftet ) og har prøvet at tegne det via paint.. Gik ikke så godt.. Ville høre om der var nogle som kunne vise mig en måde at gøre det bedre på

Vedhæftet fil: bla.PNG

Svar #1
19. februar 2015 af Demzidemzi (Slettet)

Min tegning:

Det er hhv.

Ff = Friktion

Ft = tyngdekraften

Fm = Motoren eller hvad man vil kalde den

Fop = opdriften

Forresten mangler der lige en pil på opdrift men den går opad . 

Vedhæftet fil:side-view1-480.jpg

Svar #2
19. februar 2015 af Demzidemzi (Slettet)

#


Skriv et svar til: Free body diagram

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.