Matematik

Stamfunktion med kommatal???

19. februar 2015 af cikke (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvordan finder man stamfunktionen til 7*x^2.5+2*x


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2015 af Soeffi

Det er ligesom med hele tal, du får bare et decimaltal som eksponent.


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. februar 2015 af mathon

                         f(x)=7x^{2,5}+2x

                         F(x)=\frac{1}{2{,}5+1}x^{2{,}5+1}+2\cdot \frac{1}{1+1}x^{1+1}+k


Skriv et svar til: Stamfunktion med kommatal???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.