Fysik

Frekvens

22. februar 2015 af ABE1236 (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hvordan skal jeg beregne den?
Beregn frekvensen af grønt lys med bølgelængde 520 nm.
Lyset udbreder sig med farten 3,00 · 10^8 m/s.

Brugbart svar (1)

Svar #1
22. februar 2015 af Peterborg123 (Slettet)

f = \frac{c}{\lambda} = \frac{3*10^8m/s}{520nm}= 5,769*10^1^4Hz


Skriv et svar til: Frekvens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.