Matematik

Funktionsforskrift

01. marts 2015 af Semuraj (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvordan finder man frem til/laver en funktionsforskrift?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

Det er et meget vagt formuleret spørgsmål. En funktioneforskrift beskriver en sammenhæng mellem to størrelser.


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. marts 2015 af mathon

Opgaveteksten giver oplysninger til en matematisk formulering
på formen:
                   \mathbb{F}\! \! :\; \; \{(x,y)\in\mathbb{R}^2\; |\; y=f(x)\}

hvilket betyder:
                           mængden af punkter i koordinatsystemet, hvis første- og anden koordinat er hentet fra \mathbb{R}
hvor sammenhængen  mellem y og x er givet ved
                            y=f(x)
hvor sammenhængen i 9. klasse ofte er:

                            y=f(x)=ax+b


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. marts 2015 af mette48 (Slettet)

Hvilke oplysninger  har du at bestemme forskriften ud fra?


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. marts 2015 af Penalhuset (Slettet)

fisseronni!!!!!!!!!!!! 


Skriv et svar til: Funktionsforskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.