Matematik

Banekurve og funktionskurve??

01. marts 2015 af Nadiaeliasen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej :) Er der nogen derude der kan fortælle mig hvad forskellen på en banekurve og en funktionskurve er? Evt. med illustration..

Tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

En banekurve er grafen for en vektorfunktion

        r(t) = [x(t) , y(t)] 

i 2 dimensioner, eller

        r(t) = [x(t) , y(t) , z(t)]

i 3 dimensioner, mens en funktionskurve er grafen for en funktion f(x), dvs. punkterne af formen (x , f(x)) .

Se også den tidligere tråd https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1578669 .


Svar #2
01. marts 2015 af Nadiaeliasen (Slettet)

#1

En banekurve er grafen for en vektorfunktion

        r(t) = [x(t) , y(t)] 

i 2 dimensioner, eller

        r(t) = [x(t) , y(t) , z(t)]

i 3 dimensioner, mens en funktionskurve er grafen for en funktion f(x), dvs. punkterne af formen (x , f(x)) .

Tusind tak :)


Skriv et svar til: Banekurve og funktionskurve??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.