Matematik
divisionsalgoritmen
06. marts 2015 af
lalala1122 (Slettet)
-
Niveau: Universitet/Videregående
Hej Alle
Jeg har brug for hjælp til denne opgave
Vedhæftet fil: Skærmbillede 2015-03-06 kl. 06.43.44.png
Svar #1
06. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)
Man skal foretage polynomiers division, så at
p(z) = z3 - 3z2 + z + 2 = r(z) + (z-3)·q(z)
Her vil q(z) være et polynomium af grad 2, og r(z) vil være en konstant, så derfor vil
r(z) = r(3) = p(3)
Skriv et svar til: divisionsalgoritmen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
