Matematik

Bestem stamfunktion til funktionen (f)

07. marts 2015 af SKOLEN124 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bestem stamfunktionen til funktionen f med forskriften: f(x) = x2 + 2x + 5

hvis graf går gennem punktet (1,1)

Nogle der kan hjælpe????


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2015 af peter lind

Brug at ∫xndx = xn+1/(n+1) + k

Integrationskaonstanten findes af F(1) = 1


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. marts 2015 af mathon

                          F(x)=\frac{1}{3}x^3+x^2+5x+k

                           1=\frac{1}{3}\cdot 1^3+1^2+5\cdot 1+\mathbf{\color{Red} k}


Svar #3
07. marts 2015 af SKOLEN124 (Slettet)

#2 er det hele svaret til opgaven??


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. marts 2015 af mathon

Du skal indsætte din beregnede k-værdi
i
               F(x)=\frac{1}{3}x^3+x^2+5x+k


Skriv et svar til: Bestem stamfunktion til funktionen (f)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.