Matematik

Differentialligninger

09. marts 2015 af komaa (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogen der kan hjælpe med at løse de to opgaver?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2015 af LubDub (Slettet)

            ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. marts 2015 af LubDub (Slettet)

Opgaveformuleringen kom frem alligevel :)

      a)      dy/dx er hældningen

               a: dy/dx = 1/2

               b: dy/dx = (1/4)•x = (1/4)•2 = 1/2

               c: dy/dx = (1/2)•y = (1/2)•1 = 1/2                   i punktet A(2,1)
 


Skriv et svar til: Differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.