Matematik

Et fuglehus

11. marts 2015 af Manu0407 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej! Jeg har vedhæftet en opgave jeg håber i kan hjælpe mig med at løse! 
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2015 af peter lind

a) Brug at AB×AD er normalvektor til planen

b) Find vinklen mellem normalvektorerne

c) Brug afstandsformlen for afstanden fra et punkt til en plan. Den står i din bog eller formelsamling

d) Areal = ½|AB×AD|


Svar #2
11. marts 2015 af Manu0407 (Slettet)

Kan det stemme at normalvektoren til planen er: (1247,387,-777) ? Jeg syntes det er et meget underligt resultat. 


Svar #3
11. marts 2015 af Manu0407 (Slettet)

Hov nej normalevektoren er således: (1247, 387, 615)


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#3

Prøv at skrive dine mellemregninger. Du har ikke beregnet z-koordinaten i vektoren AD korrekt.


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. marts 2015 af mathon

AB×AD

                                \overrightarrow{AB}\times \overrightarrow{AD}=\begin{pmatrix} 812\\252 \\ 615 \end{pmatrix}                      812 og 615 har ingen fælles divisorer forskellig fra 1


Svar #6
14. marts 2015 af Manu0407 (Slettet)

Jeg har fundet ud af a'eren og b'erne, men jeg er dog stadig i tvivl om c'eren


Brugbart svar (0)

Svar #7
14. marts 2015 af mathon

Brug formlen for et punkts afstand til en plan.


Brugbart svar (0)

Svar #8
14. marts 2015 af mathon

                                  dist(\beta ,E(0,-25,0))=\frac{\left | 7\cdot (-25)+5\cdot 0-220 \right |}{\sqrt{7^2+5^2}}


Svar #9
14. marts 2015 af Manu0407 (Slettet)

Kan det passe afstanden er 25? 


Svar #10
14. marts 2015 af Manu0407 (Slettet)

Nej undskyld 45.9?


Brugbart svar (0)

Svar #11
14. marts 2015 af mathon

45,9 er rigtigt.


Svar #12
14. marts 2015 af Manu0407 (Slettet)

Kan det så passe arelet bliver 524.65 m^2 ?


Skriv et svar til: Et fuglehus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.