Matematik

differentialligning

12. marts 2015 af Sneharusha (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogle som vil hjælpe mig med at finde løsningen til denne diff. ligning:
\frac{\frac{d}{dt} f(t))}{t}= 6t + 1


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. marts 2015 af mathon

                      \frac{\mathrm{d} f}{\mathrm{d} t}=6t^2+t

                      \textup{d} f}=(6t^2+t)\textup{d}t

                      \int \textup{d} f}=\int (6t^2+t)\textup{d}t

                       f(t)=2t^3+\tfrac{1}{2}t^2+k


Svar #2
12. marts 2015 af Sneharusha (Slettet)

Tak ved du hvad løsningen til:

y' = ex er?


Brugbart svar (1)

Svar #3
12. marts 2015 af mathon

                  y=e^x+k


Skriv et svar til: differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.