Kemi

Fra M^2 til g/L ?

13. marts 2015 af Kemi1996 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej , jeg skal have omregnet en koncentration "i anden" til g/L. Hvis det bare havde været molær uden potens så ville jeg have ganget min koncentration med molarmassen. Jeg har dog et resultat : M2 

Hvad gør jeg her ? 

På forhånd, tak 


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. marts 2015 af mathon

                         \frac{m}{V}=\frac{n\cdot M}{V}=c\cdot M=(c^{2})^{\frac{1}{2}}\cdot M


Skriv et svar til: Fra M^2 til g/L ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.