Kemi

OXITATIONSTAL

16. marts 2015 af lokpæø (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, er der nogle, som ved hvad oT-tallene er for bly i denne reaktion?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2015 af LubDub (Slettet)

           0                 +4                                                             +2  
          Pb (s)     +     PbO2 (s)     +     2 H2SO4 (aq)     ----->     2 PbSO4 (s)     +      2 H2O (l)


                                                                                          OT(O) = - 2 og OT(SO42-) = -2


Svar #2
16. marts 2015 af lokpæø (Slettet)

Hvorfor er OT(SO42-) = -2


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. marts 2015 af LubDub (Slettet)

fordi det har ladningen -2


Skriv et svar til: OXITATIONSTAL

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.