Kemi

Mængdeberegning

16. marts 2015 af Ukdttt (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg er i tvivl om jeg har lavet det rigtigt - se vedhæftede fil.


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2015 af LubDub (Slettet)

                        C6H12O6     ----->     2 C2H5OH     +     CO2


     n(C2H5OH) = 2 • n(C6H12O6) = 2 • 5,550747991 mol = 11,10149598 mol 

     m(C2H5OH) = n(C2H5OH) • M(C2H5OH) = (11,10149598 mol) • (46.0684 g/mol) = 511,43 g


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. august 2015 af Soeffi


Skriv et svar til: Mængdeberegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.