Matematik

Maple - Boksplot?

18. marts 2015 af Highend05 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle.

Hvordan laver man et boksplot inde på maple? 

Jeg har rimelig styr på hvordan man laver et boksplot, når man har et observationssæt ved sin side, men i det her tilfælde fik jeg ikke noget, men kun værdierne for boksplottet. 

Jeg har værdierne der gælder i et boksplot:

- Mindsteværdi = 4

- Nedre kvartil = 9

- Median = 12

- Øvre kvartil = 18

- Største værdi = 19

Tak på forhånd. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2015 af PeterValberg

Se 2:20 "inde i" denne video [ LINK ]

PS: det tog få minutters søgning på Google at finde videoen :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
18. marts 2015 af Highend05 (Slettet)

Takker :-)

Skriv et svar til: Maple - Boksplot?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.