Matematik
HJÆLP!
19. marts 2015 af
Camomilla88 (Slettet)
-
Niveau: 10. klasse
Jeg sidder fast med opgave 2 (Danmarks befolkningstal. Nogen der kan hjælpe mig, det er noget jeg skal aflevere idag.
Har langt den i en fil.
Vedhæftet fil: Afleveringsopgave D modul 2.pdf
Svar #1
19. marts 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)
2.1
( (5535000 - 5000000) / 5000000 ) * 100% =
2.2
5535000 = 5000000 * (1 + r)40 <=>
r =
Du finder så vækstprocenten som 100*r.
2.5
Aflæs den værdi af x, der svarer til 3 mio. Læg så denne værdi af x til 1800, så har du årstallet.
Skriv et svar til: HJÆLP!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
