Matematik

potenstal

19. marts 2015 af sandra198 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

hjælp det er røget ud af hoved på mig.. 

hvad bliver 729,983 mia. som potenstal?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2015 af PeterValberg

7,29983·1011

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
19. marts 2015 af sandra198 (Slettet)

takker :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. marts 2015 af 123434 (Slettet)

1 mia=100.000.000.000=1011

Eksponenten angiver antallet af 0'er

729.983.000.000

7,2983*1011


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. marts 2015 af PeterValberg

#3 Du får lige "lavet" en milliard lidt større, end den plejer at være :-)

1 mia. = 1.000.000.000 = 109

729,983 mia. = 729,983·109 = 7,29983·1011

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: potenstal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.