Fysik

spændingskilde hjælp

20. marts 2015 af terham (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej allesammen!

Jeg har brug for lidt hjælp med denne opgave (jeg har vedhæft et billede af opgaven)

som jeg forstår denne opgave, så skal hver pære have 110V derfor må spændingen blive

Ua=440V (fordi det er serieforbindelse)

Ub=220V  (parallelforbindelse med to i serieforbindelse)

Uc=110V ( 4 pærer i parallelforbindelse)

eller er det helt forkert?

og spørgsmål 3.2 ved jeg ikke helt hvordan jeg skal gøre

Vedhæftet fil: opgave 3.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2015 af mathon

Det må formodes, at hver pære skal have 110 V for at lyse normalt,
hvilket kræver
                                E_a=4\cdot \left ( 110\; V \right )

                                E_b=2\cdot \left ( 110\; V \right )

                                E_c=1\cdot \left ( 110\; V \right )


Skriv et svar til: spændingskilde hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.