Fysik

modstand hjælp

20. marts 2015 af trula (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Nu har jeg prøvet at løse denne opgave i 2 timer og jeg finder bare ikke ud af hvordan det skal gørest

billede af opgaven er vedhæft

Spændingen mellem A og B er 1.0V

3.1 Beregn R2

Vedhæftet fil: vbnvbnfghfh.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2015 af mathon

                   \frac{24}{100+R_2}\cdot R_2=11

eller
                   \frac{24}{100+R_2}\cdot R_2=13

                    R_2=\left\{\begin{matrix} 84{,}62\; \Omega \\ 118{,}18\; \Omega \end{matrix}\right.


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. marts 2015 af Soeffi


Svar #3
20. marts 2015 af trula (Slettet)

Super takk for hjælpen!

må jeg spørge hvor du får 11 tallet fra?


Svar #4
20. marts 2015 af trula (Slettet)

ligemeget jeg har fundet ud af det 24V*\frac{120\Omega }{120\Omega +100\Omega }=13,09


Skriv et svar til: modstand hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.