Matematik

Reducerning!

21. marts 2015 af Manu0407 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har lige et hurtigt spørgsmål! Det er en reducerings opgave jeg har vedhæftet med svar, men jeg forstår ikke hvordan jeg skal kunne få det, til det resultat. Nogle der kan hjælpe? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. marts 2015 af OnceUponATime (Slettet)

Du reducerer bare.

14/2 = 2

og x^5/x^3 = x^2


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. marts 2015 af Therk

Brug at

\frac{x^a}{x^b} = x^{a-b}

for x \neq 0.


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#1

Eller rettere

      14/7 = 2 .


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. marts 2015 af OnceUponATime (Slettet)

#3 Ja, ups :-)


Skriv et svar til: Reducerning!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.