Matematik

Ekspoentiel funktion - a og b

22. marts 2015 af Manu0407 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg har ved hæftet en opgave som jeg har regnet lidt på, men da det er en opgave uden hjælpe midler kan jeg ikke får det til at give mening, da jeg ikke ville kunne udregne kvadratroden af 8 i hovedet? Er det mig der regner forkert? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2015 af peter lind

Det er ikke kvadratroden af 8, du skal finde men kubikroden af 8


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. marts 2015 af mathon

                 a=\left ( \frac{32}{4} \right )^{\frac{1}{3-0}}=\left ( 2^3 \right )^{\frac{1}{3}}=2

                 b=\frac{4}{2^0}=\frac{4}{1}=2^2

                 y=2^2\cdot 2^x

                 y= 2^{x+2}


Svar #3
22. marts 2015 af Manu0407 (Slettet)

AHA! TAK ! 


Skriv et svar til: Ekspoentiel funktion - a og b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.