Matematik

f'(x) = maksimal

22. marts 2015 af Manu0407 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har vedhæftet en opgave hvor jeg ikke helt forstår hvad det præcist er jeg skal? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2015 af SuneChr

Bestem toppunktet, her maksimum, for parablen, som er grafen for f '  .
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. marts 2015 af mathon

            f{\, }'(x)=-3x^2+12x+1

hvis maksimum er i toppunktet.

Eller
             f{\, }''(x)=-6x+12=0

                                   x-2=0

                                    x=2


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

Skærmbillede 2015-03-22 kl. 17.57.40.png 

Find ekstremumspunkter for f '(x) ved at løse ligningen f ''(x) = 0.


Skriv et svar til: f'(x) = maksimal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.