Matematik

spær

24. marts 2015 af craazy (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Håber i kan hjælpe mig . 

Jeg kan ikke finde ud af opgave 2.3 

Hvor lang er spærfodens overkant ?

Hvad er overkanten ? og hvordan regner jeg det 

ud?

Vedhæftet fil: jjj.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2015 af mette48 (Slettet)

spærfoden =2615-1850+(2615-1850)*tanA hvor A=180-90-25


Svar #2
24. marts 2015 af craazy (Slettet)

Forstår jeg ikke ? 


Svar #3
24. marts 2015 af craazy (Slettet)

Okay tror jeg har forstået . kan det passe svaret er 2,01?


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#1

Svaret er ikke korrekt. Man skal også fratrække tykkelsen af gulvbjælken på 95 mm, dvs.

        spærfoden = (2615-1850-95) + (2615-1850-95)·tan(A)

                          = (2615-1850-95) + (2615-1850-95)/tan(25º)


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#3

Nej, det er ikke korrekt.


Skriv et svar til: spær

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.