Matematik
integral
Nogen der kan forklare mig, hvordan jeg løser denne opgave
Svar #2
08. april 2015 af Andersen11 (Slettet)
a) Løs ligningen f(x) = g(x) for at finde grænserne a og b for integralet. Man har så
A(M) = a∫b (f(x) - g(x)) dx
b) Benyt så formlen for beregning af rumfang af et omdrejningslegeme fremkommet ved drejning af en graf omkring x-aksen. Her findes differensen mellem to rumfang:
Vx(M) = π·a∫b (f(x))2 dx - π·a∫b (g(x))2 dx
Svar #3
09. april 2015 af piabing (Slettet)
Til a'eren. Når jeg skal sætte f(x)=g(x) er det således:
Svar #4
09. april 2015 af piabing (Slettet)
også
Skriv et svar til: integral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.

