Kemi

Termodynamik

08. april 2015 af CecilieMod (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg har lidt problemer med en opgave i et kemi sæt (vedhæftet) 

Jeg har brug for hjælp til opgave c, de andre er lavet. Jeg ved ikke lige hvordan man finder entalpien og entropien ud fra grafen.

Tak på forhånd :)

Vedhæftet fil: kemi hjælp.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. april 2015 af Heptan

Udnyt at forskriften har formen

\ln K=-\frac{\Delta H^o}{RT}+\frac{\Delta S^o}{R}


Skriv et svar til: Termodynamik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.