Matematik

Hjælp!!

10. april 2015 af Imsmart (Slettet) - Niveau: B-niveau

please hjælp!

To funktioner f og g er givet ved

f(x)=e^x

g(x) = 1,7 * x + 1

Graferne for f og g afgrænser i første kvadrant et område M, der har et areal

bestem de to skæringspunkter mellem graferne for f(x) og g(x)

Bestem arealet af M


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2015 af mathon

Skæringspunkternes førstekoordinater er integrationsgrænserne for arealberegningen.


Svar #2
10. april 2015 af Imsmart (Slettet)

hvordan det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. april 2015 af mathon

                                     solve(e^x=1.7x+1,x)


Skriv et svar til: Hjælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.