Kemi

hjælp haster

10. april 2015 af Sneharusha (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, er der nogle, som gerne vil hjælpe med denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2015 af mathon

a)

                      \overset{\! \! \! \! \! \! +2}{Mn^{2+}}\; \; \rightarrow \; \; \overset{\! \! \! \! \! \! +3}{Mn^{3+}}                oxidation

                      \overset{\! \! \! \! \! \! \! \! \! +7}{Mn{O_{4}}^{-}}\; \; \rightarrow \; \; \overset{\! \! \! \! \! \! +3}{Mn^{3+}}            reduktion


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. april 2015 af mathon

b)
                    A=\varepsilon _\lambda \cdot l\cdot c

                     l =\frac{A}{ \varepsilon _\lambda\cdot c}

                    l =\frac{0,50}{\left ( 2,0\cdot 10^3\; M^{-1}\cdot cm^{-1} \right )\cdot (0,00025\; M)}


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. april 2015 af mathon

c)

Hvis reaktionen er af 1. orden med hensyn til permanganat
gælder:
                       \ln\left(\left [ Mn{O_{4}}^{-} \right ]_0\right)-\ln\left(\left [ Mn{O_{4}}^{-} \right ]_t\right)=k\cdot t


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. april 2015 af mathon

d)
                       k=\frac{{ln\left ( \left [ Mn{O_{4}}^{-} \right ]_0 \right )}-ln\left ( \left [ Mn{O_{4}}^{-} \right ]_t \right )}{t}

                       \left [ Mn{O_{4}}^{-} \right ]_t=\left [ Mn{O_{4}}^{-} \right ]_0\cdot e^{-k\cdot t}

                                        T_{\frac{1}{2}}=\frac{\ln(2)}{k}


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. april 2015 af Soeffi


Skriv et svar til: hjælp haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.