Kemi

Haster en lille smule

10. april 2015 af paaske1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, er der nogle som til hjælpe med denne opgave? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2015 af Soeffi

Indsætter billede.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. april 2015 af Soeffi

#0: Du skal nok bruge et Van't Hoff plot:...

\ln K_{eq} = - \frac{{\Delta H^\ominus}}{R}\cdot \frac{1}{T}+ \frac{{\Delta S^\ominus }}{R}.

Her kan...

- \frac{{\Delta H^\ominus}}{R}\;og\;\frac{{\Delta S^\ominus }}{R}

...aflæses som henholdsvis hældning og som skæring af grafen. Bemærk: positiv hældning medfører at ΔH er negativ. Desuden har du til afgørelse af om reaktionen forløber spontant:...

\Delta G^\ominus = -RT \ln K_{eq}.


Skriv et svar til: Haster en lille smule

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.