Matematik

løse denne opgave

10. april 2015 af piabing (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej, jeg vil lige høre hvordan jeg kan løse denne opgavetype?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2015 af SuneChr

Skæring med x-aksen sker, når y = 0
Skæring med y-aksen sker, når x = 0


Svar #2
10. april 2015 af piabing (Slettet)

hvad mener du med det? 


Svar #3
10. april 2015 af piabing (Slettet)

3x+4y-4=0
3x+4y-4+4=0+4
3x+4y-4y=4-4y
3x/3=4-4y/3
x=4-4y/3
x=4/3-4/3y

3(4/3-4/3y)+4y-4=0
4-4y+4y-4=0
=0


Skriv et svar til: løse denne opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.