Kemi

Partialtryk

10. april 2015 af paaske1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle som vil gernehjælpe mig med d'eren? HAr virkelig problemer me den.

Skærmbillede 2015-04-10 kl. 21.28.47.png


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2015 af Heptan

d) Løs de to ligninger med de to ubekendte:

p_{(total)}=p(CO)+p(CO_2)

K_P=\frac{p(CO_2)}{p(CO)}


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. april 2015 af Arccossintan (Slettet)

.


Svar #3
10. april 2015 af paaske1 (Slettet)

#1 Det har jeg prøvet, men så får jeg kp=ptotal-p(CO)/P(CO). Jeg ved ikke hvordan jeg skal gå videre.


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. april 2015 af Heptan

Jeg får noget andet, jeg får

Kp = (ptotal - p(CO))/p(CO)

Så er det bare at isolere p(CO), fx ved at gange 1/p(CO) ind i parentesen.


Svar #5
10. april 2015 af paaske1 (Slettet)

Det sidste forstod jeg ikke helt;

"Så er det bare at isolere p(CO), fx ved at gange 1/p(CO) ind i parentesen."


Brugbart svar (0)

Svar #6
10. april 2015 af Heptan

Hvis der står en faktor k uden for en parentes kan denne ganges ind på alle led i parentesen:

k(a + b) = ka + kb

I vores tilfælde er k = 1/p(CO)


Svar #7
10. april 2015 af paaske1 (Slettet)

SKal der så stå 

Kp = (ptotal - p(CO))/p(CO)

Kp = ptotal *1/p(CO)


Brugbart svar (0)

Svar #8
10. april 2015 af Heptan

Du mangler et led, du skal gange ind på begge led.


Svar #9
10. april 2015 af paaske1 (Slettet)

Er dette rigtigt?
Kp*1/p(CO) = ptotal *1/p(CO)


Brugbart svar (0)

Svar #10
10. april 2015 af Heptan

Nej


Svar #11
10. april 2015 af paaske1 (Slettet)

Jeg forstår det ikke helt.

Kp=1/PCO(Ptotal-PCO)=Ptotal/PCO

Er dette så rigtigt?


Svar #12
11. april 2015 af paaske1 (Slettet)

Vil du gerne hjælpe igen forstår det ikke.


Brugbart svar (0)

Svar #13
11. april 2015 af Heptan

Hvad er 1/PCO*PCO? Ifølge din udregning er det lig 0, prøv igen


Skriv et svar til: Partialtryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.