Fysik

frembringelse af el???

11. april 2015 af TK10 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

hvordan frembringes el?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2015 af mathon

Ved induktion.


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. april 2015 af mathon

Induktion er det fysiske fænomen, at
et i tiden varieret magnetfelt i en spole
frembringer = inducerer en vekselspændingsforskel mellem spolens bøsninger:

                       u(t)=N\cdot B\cdot A\cdot \omega \cdot \sin(\omega \cdot t+\varphi _0)

                       u(t)=U_{max}\cdot \sin(\omega \cdot t+\varphi _0)

               


Svar #3
11. april 2015 af TK10 (Slettet)

mange tak:)


Skriv et svar til: frembringelse af el???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.