Matematik

Hjælp til at reducere

11. april 2015 af sinem2344 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der ikke nogen, der lige kan hjælpe mig med at reducere udtrykket:

A=x*2x+2*x*h+2*x*2x*h


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2015 af LeonhardEuler

A=2x^2+2xh+4x^2h=2x(x+h+2xh)


Svar #2
12. april 2015 af sinem2344 (Slettet)

Er der så nogen der kan hjælpe mig, når jeg skal indsætte h=125/(2x*x) ind i udtrykket for A? 
Jeg har sagt følgende:

h=125/(2x*x) = 125/2x2

A=2x(x+(125/2x2)+2x*(125/2x2)) 
Kan det passe? 


Skriv et svar til: Hjælp til at reducere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.