Kemi

Khat

12. april 2015 af dietrich - Niveau: A-niveau

Hejsa, håber der er nogle der kan hjælpe med den vedhæftede opgave. Jeg har prøvet at lave dem, men mine resultater giver ikke mening, så vil lige være sikker på hvordan opgaven skal løses. Tak på forhånd. 

Vedhæftet fil: khat.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Du kan fx aflæse tidsforskellen mellem når koncentrationen er 100 og når den er 50:

100: t = 2,92 timer

50: t = 4,02 timer

Halveringstiden er så

t½ = 4,02 timer - 2,92 timer = 1,10 timer

På 24 timer bliver koncentrationen reduceret med en faktor

(½)24timer/1,10timer = 2,7*10-7

Der er altså 0,000027% tilbage.


Svar #2
12. april 2015 af dietrich

Mange tak. Kan du evt. hjælpe med de to sidste også? De er vedhæftet. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. april 2015 af Heptan

#2 Tilsætning af bromvand er en test for dobbeltbindinger.

2,4-DNPH er en test for ketoner og aldehyder

Fehlings og Tollens væske er en test for aldehyder.


Skriv et svar til: Khat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.