Matematik

HJÆLP

12. april 2015 af blasterman18 - Niveau: C-niveau

Hvordan finder jeg rumfanget af en given radius for eksempel en radius på 15 cm. nogen der kender en formel på det ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2015 af SuneChr

Rumfanget af
kugle, kegle, cylinder, ... ?
Man kan ikke finde rumfanget af en radius, men man kan finde rumfanget ved hjælp af en radius.


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. april 2015 af mathon

… rumfanget af ??? med en given radius…


Svar #3
12. april 2015 af blasterman18

af en kugle med en given radius på 15 cm 


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. april 2015 af mathon

              V_{kugle}=\frac{4\pi }{3}\cdot r^3


Svar #5
12. april 2015 af blasterman18

hvordan skal jeg skrive det ind lommeregnern for er ikke sikker på om jeg tastede det ind rigtige på lommeregner 


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. april 2015 af mathon

Indtastning:

            4*π/3*15^3


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.